11 вересня о 18:30 в польському місті Гданськ підопічні Угіса Крастіньша зіграють проти срібних призерів Токіо-2020 – збірної Росії в рамках 1\8 фіналу чемпіонату Європи.

Спонсори національної команди на чолі з відомою торгівельною мережею "Епіцентр" планують виділити 10 мільйонів гривень в якості призових за  у чвертьфіналі чемпіонату Європи-2021.

Про це повідомил пресслужба Федерації волейболу України.

"В останні роки збірна України з волейболу демонструє хороші результати. Завдяки підтримці корпоративних партнерів збірної зараз у нас є можливість мотивувати наших хлопців та дIвчат на гру не тільки словами, але й фінансово. В той же час вітчизняний волейбол потребує бiльшої фінансової підтримки не тільки від українського бізнесу, але й від держави. Завдяки державним програмам розвитку волейболу збірні Польщі та Сербії зовсім нещодавно вигравали чемпіонати світу та Європи. І тільки за умов гідної уваги до волейболу з боку української влади ми зможемо досягти досить пристойних успіхів на європейських та світових форумах",зазначив президент ГО ФВУ Михайло Мельник.