Головний тренер чоловічої збірної України Уґіс Крастіньш розповів про виступ українців на турнірі, а також оцінив готовність своїх підопічних до матчу плей-оф проти команди Росії.

"Я припускав різні варіанти, хто нам може дістатися з їхньої групи, але, чесно кажучи, не розраховував, що це буде збірна Росії. Наш суперник грає на високому рівні, на Олімпіаді завоював "срібло". Але це волейбол. Будь-який матч починається з рахунку 0:0, все починається з рівних шансів. Тому ми не здаємося супернику раніше, ніж це може статися на майданчику. Я вважаю, що ми в хорошій формі, все нормально. Звичайно, є нюанси, але ідеально ніколи нічого не буває. На мій погляд, ми добре підготувалися до матчу з Росією", - сказав Крастіньш.

Наставник команди також висловився з приводу обіцяних преміальних української команди.

"Команді за вихід у чвертьфінал обіцяно 10 мільйонів гривень? Не знаю, як було до мене. Але за останній час, мабуть, так, це найсерйозніші преміальні. По-різному може вплинути такий стимул. Але я сподіваюся, що він допоможе збірній України здобути позитивний результат в матчі з Росією", - зазначив латвійський спеціаліст.