26-річний кубинський догравальник з польським паспортом Вільфредо Леон продовжив контракт з італійською "Перуджей" до кінця сезону 2021/22.

"З великим задоволенням ми оголошуємо про продовження ще на два роки контракту з Вільфредо - великим гравцем і прекрасною людиною, - сказав президент "Перуджі" Джино Сірчі. - Виступ Леона ще протягом двох років буде предметом гордості італійської ліги, яка в присутності чемпіона такого калібру буде найкрасивішим турніром у світі, приголомшливим шоу для вболівальників". 

Нагадаємо, що Леон перейшов в "Перуджу" в 2018 році після чотирьох сезонів в казанському "Зеніті", з яким завоював 16 трофеїв, в тому числі виграв клубний чемпіонат світу (2017) і чотири розіграшу Ліги чемпіонів (2015, 2016, 2017, 2018 ) 

З "Перуджей" Леон завоював Кубок Італії-2019 і Суперкубок Італії-2019, був визнаний MVP обох фіналів. Також він став срібним призером чемпіонату країни (2019). У нинішньому сезоні команда йде на другому місці в турнірі, вигравши 14 з 16 матчів і на одну перемогу відстаючи від "Чивітанови". 

"Я дуже щасливий! Це було те, чого я хотів. Дякую клубу і чекаю ще більше наших фанатів в PalaBarton. Моя історія з "Перуджей" триває!"- сказав Леон. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

🤴🏾 | The King stays here 🔥 | @wilfredo_leon_official: “La mia storia con Perugia continua” #wl2022 #goSir #BlockDevils #insiemeate #perugia #volley

Публикация от sɪʀ sᴀғᴇᴛʏ ᴘᴇʀᴜɢɪᴀ ᴠᴏʟʟᴇʏ (@sirsafetyperugia)