Італійська "Модена" заборонила польському догравальнику команди Бартошу Бедножу спілкуватися з журналістами.

Під час "Фіналу чотирьох" Кубка Італії польські репортери не змогли поспілкуватися зі співвітчизником, повідомляє портал Przeglad Sportowy. В італійському клубі залишилися незадоволені тим, що на польських ресурсах активно обговорювали чутки про перехід Бедножа в казанський "Зеніт".

"Сезон вступає у вирішальну фазу і такі спекуляції нікому не потрібні. Кожна розмова має бути погоджена заздалегідь і не повинна відноситися до трансферних питань", - сказав один з представників "Модени".

За інформацією російських ЗМІ, казанський "Зеніт" дійсно веде переговори з Бедножем, а також хоче зберегти французького догравальника Ервіна Нгапета. При цьому болгарський діагональний Цветан Соколов відправиться в московське "Динамо", з яким, за словами преси, вже підписав дворічний контракт.

25-річний Беднож - другий бомбардир "Модени" в поточному сезоні після діагонального Івана Зайцева. Він кращий серед крайніх нападників команди за реалізацією атак - 57% (224/391). Раніше Беднож грав в чемпіонаті Польщі за "Ченстохову", "Ольштин" і "Скру". У складі збірної Польщі він завоював "бронзу" Ліги націй-2019, але не потрапив до заявки на Євро-2019 і Кубок світу-2019.

"Модена" займає 3-е місце в поточному чемпіонаті Італії, вигравши 16 з 20 матчів. У минулий вікенд в півфіналі Кубка Італії команда Андреа Джані з рахунком 0:3 програла "Перуджі".

bartosh bednoj
Бартош Беднож \ фото: facebook.com/ModenaVolleyOfficial