Андреа Анастазі став новим головним тренером італійської “П'яченци”.

62-річний фахівець минулого сезону працював з “Перуджею”. Його команда виграла Суперкубок Італії та клубний чемпіонат світу, але провалила другу частину сезону, програвши у півфіналах Кубка Італії та Ліги чемпіонів, а також посівши 6-те місце у чемпіонаті країни.

Минулого сезону головним тренером “П'яченци” був Лоренцо Бернарді, проте наприкінці грудня його відправили у відставку і команду очолив його асистент. З Массімо Ботті “П'яченца” здобула Кубок Італії та посіла 3-е місце в чемпіонаті країни.

Головні досягнення у кар'єрі Анастазі – “бронза” Олімпіади-2000, перемоги у Світовій лізі (1999, 2000) та чемпіонаті Європи (1999, 2003) зі збірною Італії, перемога на Євро-2007 зі збірною Іспанії та перемога у Світовій лізі-2012 збірної Польщі. Із “Трефл-Гданськ” він двічі вигравав Кубок Польщі.

“П'яченца” у міжсезоння зберегла своїх лідерів: пасуючого Антуана Брізара, діагонального Юрія Романо, блокуючого Роберланді Сімона, догравальників Рікардо Лукареллі, Йоанді Леал та Франческо Речіне, ліберо Леонардо Сканферла.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gas Sales Bluenergy Piacenza (@gassalespiacenza)