Чинний чемпіон Італії “Трентіно” повідомив про продовження контрактів із трьома лідерами команди.

24-річний догравальник Даніеле Лавіа підписав нову угоду до 2026 року, а 22-річний догравальний Алессандро Мік'єлетто та 25-річний пасуючий Ріккардо Сбертолі – до 2027 року.

“Хотів би висловити наше щастя, задоволення та гордість тим, що ми можемо розповісти нашим уболівальникам цю потрійну чудову новину. Даніеле, Алессандро і Ріккардо є нинішнім і майбутнім кістяком нашої команди. Ми продовжимо разом йти шляхом, який, як ми сподіваємося, як і раніше, буде повний успіхів”, – заявив президент “Трентіно” Бруно да Ре.

Мік'єлетто – вихованець клубу з Тренто, Сбертолі у 2021 році перейшов із “Мілана”, а Лавіа того ж року з “Модени”. Минулого сезону вони допомогли “Трентіно” після довгої перерви виграти чемпіонат Італії. Зазначимо, що всі три гравці – чемпіони Європи та світу у складі збірної Італії.

Цього сезону “Трентіно” під керівництвом нового тренера Фабіо Солі лідирує в регулярному чемпіонаті. У Лізі чемпіонів команда виграла п'ять із шести матчів і прямо вийшла до чвертьфіналу, в якому зіграє з переможцем пари “Тур” – “Берлін”.