28 липня відбудеться виконком ФВУ, який розгляне низку важливих питань, що стосуються сезону-2016/17, підготовки збірних команд України, а також безпосередньо роботи Федерації.

В засіданні, яке відбудеться о 13.00 в Києві, в Міністерстві молоді та спорту Украіни (вул. Еспланадна, 42), приймуть участь члени виконкому, зокрема президент ФВУ Михайло Мельник,  а також головні тренери національних збірних – Гарій Єгіазаров (жінки) та Юрій Філіппов (чоловіки)

Про порядок денний прес-службі виконкому повідомив генсек ФВУ Анатолій СОТНІКОВ.

1. Про структуру виконкому ФВУ та розподіл обов’язків серед членів виконкому (доповідає – Михайло Мельник).

2. Про план заходів про виконання рішень ХХІ звітно-виборчого Конгресу, пропозиції та критичні зауваження делегатів Конгресу (Михайло Мельник).

3. Про офіційні документи про проведенню змагань з волейболу в Україні в сезоні-2016/17 (Андрій Льопа, Геннадій Кондаков).

4. Про затвердження положення та складу керівних органів змагань чемпіонату та Кубку України з волейболу сезону-2016/17 (Андрій Льопа, Геннадій Кондаков).

5. Про плани підготовки збірних команд з волейболу до відбіркового турніру чемпіонату Європи-2017 (Геннадій Кондаков, Гарій Єгіазаров, Юрій Філіппов).

6. Про затвердження складу та планів роботи постійних комісій ФВУ у сезоні-2016/17 (голови комісій).

7. Про проведення семінарів для суддів та техделегатів змагань з волейболу у сезоні-2016/17 (Геннадій Кондаков, Анатолій Коваленко).

8. Про членство в Федерації волейболу України (Анатолій Сотніков, Юрій Трофимов).

9. Про розробку проекту змін Статуту ФВУ (Юрій Трофимов)

10. Про Кодекс етики та чесної гри та постійну комісії з етики та чесної гри (Михайло Мельник).

11. Про внесення змін в бюджет Федерації волейболу України (Михайло Мельник, Тетяна Скрипка).

12. Про відзначення 25-річчя Федерації волейболу України (Михайло Мельник)

13. Різне

За матерiалами прес-служби ФВУ