2-4 вересня у Львові відбудеться традиційний «Кубок Лева» , який стане одним з найсильніших турнірів в історії українського волейболу.

«В змаганнях, окрім «Баркому-Кажани», зіграють польські клуби -  «Ресовія» (Жешув) та «Чарни» (Радом), а також національна збірна України», - про це повідомив президент львівського клубу Олег БАРАН.

«Тренер «Ресовії» пообіцяв, що клуб приїде в найсильнішому складі на чолі з лідером збірної Сербії, MVP Світової ліги-2016 - Марко Івовічем», - розповів керівник «Баркому-Кажани».

Для довідки: «Ресовія» - учасник «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів минулого сезону, срібний призер національного чемпіонату, «Чарни» - шоста команда за підсумками чемпіонату Польщі сезону-2015/16.

ІЗ ІСТОРІЇ

«Кубок Лева» стане в нинішньому році четвертим за рахунком. В 2013-му у Львів – приїхали «Хімпром» (Суми), «Фаворит» (Лубни)  та «Марко» (Вітебськ, Білорусія), в 2014-му – «Хімпром», «Юракадемія»(Харків), також зіграла тоді і друга команда «Баркому-Кажани».

В 2015 році «Кубок Лева» вже був більш представницьким, окрім львів’ян та харківського «Локомотиву», за трофей боролися три іноземні команди – «Слєпск» (Сувалки, Польща), «Кампер» (Вишков, Польща) та «Пятра Нямц» (Румунія).

Двічі переможцем «Кубка Лева» був «Хімпром», в минулому році – першим став «Локомотив».

За матерiалами прес-служби ФВУ