Прев'ю матчу 5 туру чемпіонату України з волейболу між командами «Барком-Кажани» та «Локомотив».

4 та 5 грудня у львівському палаці спорту «Галичина» буде свято волейболу. До «кажанів» в гості приїдуть волейболісти з Харкова. Безумовно, цей матч буде центральним матчем туру і прикує увагу багатьох любителів волейболу.

«Барком-Кажани» молода команда, котра з кожним роком добавляє у своїх результатах та не стоїть на місці. Шлях від команди першої ліги до претендента на медалі у суперлізі команда Олега Барана пройшла за декілька років. Мабуть, найбільш амбіційна команда 25 чемпіонату України з волейболу. Інтерес до «кажанів» підігріває і той факт, що керує командою іноземний спеціаліст Ян Сух. Для українського волейболу це своєрідне «ноу-хау», запрошувати на тренерську позицію закордонних фахівців. Проте Ян не єдиний легіонер у команді- Яцек Обремскі, польський ліберо, котрий вже пограв під керівництвом Яна Суха і теж захищає кольори львівської команди.

Хороший початок чемпіонату, одна поразка та друге місце у турнірній таблиці – прекрасний результат для «кажанів». Ще одним досягненням яким можуть пишатися баркомівці це вихід у фінал чотирьох Кубку України. Але чи вистачить запалу, енергії та сил, шоб показувати хорошу гру протягом цілого сезонну, це головне питання яке має вирішити колектив з міста Лева.

Домашні ігри з Локо це прекрасний екзамен для них, де результат, мабуть не буде відігравати головну роль, оскільки чемпіонат лише розпочався. Проте показати зуби «залізничникам» Барком зобов’язаний. Не вийшло це зробити на Кубку декілька днів тому у Харкові, де Локомотив впевнено переграв своїх суперників 3-0. Що ж, доля дає ще один шанс волейболістам зі Львова.

«Локомотив» Харків, волейбол, Чемпіонат України 2015-2016

Про харківський «Локомотив» писати багато не потрібно. Лідер українського волейболу, незмінний учасник єврокубів, команда де пограли багато зірок нашого з Вами улюбленого виду спорту. Франк Депестель, Лукас Кампа, Георгі Братоєв, Сергій Тютлін – всім відомі волейболісти, котрі досягли великих висот та визнання.

Цього року у харків’ян справжній сплав досвіду в обличчі Рудницького, Жилінського, Ковальчука та амбіційної молоді: Плотницького, Ковальова. У колектива лише одна ціль – бути кращими в Україні та показувати достойні результати за її межами. З розіграшу кубку ЕКВ Локомотив, на жаль, уже вилетів та продовжить свою боротьбу у Кубку Виклику. Без поразок у чемпіонаті іде Харківський «Локо», ба більше «залізничники» програли лише одну партію у суперлізі цього сезонну. Чи зможе львівський «Барком» зупинити «Локомотив» дізнаємось зовсім скоро. Надіємось на красиву гру та свято волейболу у Львові.

За трансляцією матчу можна спостерігати на офіційному сайті кажанів: http://kazhany.lviv.ua/