У Львові стартував четвертий міжнародний турнір з волейболу «Кубок Лева». Змагання відкрила дуель між збірною України та командою «Чарни» з польського Радома.

На початку «синьо-жовті» відірвалися на кілька м’ячів, однак легковажно тринькають гандикап. І ось уже попереду опинилися їхні суперники. 25:21 – перший сет за поляками.

Гравець нашої збірної Володимир Ковальчук зазначив: «Трохи хвилювалися, давно не проводили поєдинків, тому не вдалося втримати перевагу».

У другому періоді українці діють значно впевненіше і доводять рахунок до 24:16. Останній, вирішальний пункт їм ніяк не вдається заробити, «Чарни» наступають на п’яти. Проте цього разу наші волейболісти не випускають успіху з рук.

У наступному сеті «синьо-жовті» впоралися з опонентами напрочуд легко – 25:15.

Найвиснажливішим виявився четвертий період. Візаві йдуть ніздря в ніздрю. Здається, чорні невдовзі переведуть гру у тай-брейк. Однак перемогу таки святкують наші збірники. Новоспечений наставник українців Віталій Стадников розповів: «Досить добре вдавалися нам командні дії. Але трохи незадоволений прийомом. Для дебютної зустрічі — це більш-менш непоганий результат. Далі будемо покращувати гру. Промахи були пов’язані з незіграністю хлопців. Короткий період був на підготовку. Але будемо додавати».

Переможців «Кубка Лева» визначать у суботу, 3 вересня.

За матерiалами zaxid.net

РОЗКЛАД ТА ТРАНСЛЯЦIЯ ТУТ.