Головний тренер львівських "Кажанів" поділився своїми емоціями після перемоги над харківським "Локомотивом" у матчі за Суперкубок України.

- Матч для обох команд виявився непростим. Суперник постійно змінював склад, у кожній партії у харків'ян відбувалися зміни і підлаштуватися під це було не так просто. Головне потрібно було тримати свою гру. Але врешті-решт із своїм завданням нащі гравці справилися і виграли перший трофей для Львова, перший Суперкубок України для нашого "Баркома"!

- Минулого сезону перед "Баркомом-Кажани" поставили завдання за два роки виграти чемпіонський титул. Вам про це відомо? 

-  Хочеться грати в першу чергу у хороший волейбол і у своє задоволення. Які там задачі були минулого сезону я не дуже знаю, але ми і самі перед собою ставимо якісь цілі і якісь задачі, адже це вже робить наш труд цікавішим.

- Ви у команді уже протягом трьох місяців, здобули перший історичний трофей. Ви задоволені в якому стані перебуває зараз ваш, клуб, можна говорити, що це ваш максимум? 

- Це далеко не максимум, тому що ця гра була трішки на нервах. Звичайно це і наклало відбиток на дії наших гравців. Було багато помилок, причому в таких епізодах, в яких у тренувальному процесі ми не дозволяємо собі робити. Звісно, коли є напруження, такі помилки з'являються. У нас іще є дуже багато речей, за рахунок яких ми звісно додамо.

- Сезон тільки почали і звичайно висновки необхідно буде робити навесні, коли закінчиться чемпіонат...

- Цей Суперкбок дуже цікава річ. Тільки почали сезон, перша гра, але це точно тільки початок. Після перемоги багато хто думає, що все закінчується. А насправді, навпаки, все тільки починається. Я думаю, що обидві команди уже до нового року стануть ще міцнішими, і будуть ще сильніше конкурувати між собою. А циплят, справді, будемо рахувати навесні. 

- Приємно на таких емоціях починати сезон? 

- Не те слово! Звичайно, набагато легше працювати, коли ти перемагаєш!