Діагональна Олена КОЗИРЯЦЬКА обрана «Міс «Орбіта-2016». Такі результати голосування на сторінці ФВУ у соціальній мережі «Фейсбук». Капітан запорізької команди стала другим фіналістом всеукраїнського конкурсу волейбольної краси слідом за Аліною Степанчук із «Хіміка».

У Олени Козиряцької цікава кар’єра, яка могла б завершитися i в цьому році, якщо б ії не запросили до «Орбіти», де вона – вихованка запорізького волейболу, на здивування, не зіграла до цього жодного матчу. Більшу частину кар’єри вона провела в «Сєвєродончанці» та «Галичанці». А першим тренером Олени була Любов Перебійніс, а першою командою майстрів стала «Енергія» з Енергодару Запорізької області, яку тренував Віктор Перебійніс. Але далі ії шлях лежав не в «Орбіту», а в тернопільську «Галичанку», де юридично вона була упродовж шести сезонів. В цей період Олена грала в оренді в рівненській «Полісянці» та «Сєвєродончанці».

koziryattska

Потім була дворічна пауза, пов’язана з народженням доньки – у грудні Ані виповниться вже одинадцять років. І повернення у «Сєвєродончанку». В 2009 році Олена Козиряцька нарешті стає чемпіонкою та володарем Кубка України та відправляється в семирічне відрядження за кордон – доволі цікаве та небезуспішне: від казахстанського Павлодару до фінського Сало (більше 4000 км між цими містами). Ціла колекція національних трофеїв плюс багатий міжнародний досвід, де був і півфінал Кубка Виклику ЄКВ, і клубний чемпіонат Азії. І ось зараз повернення в рідне місто на допомогу рідній команді, яка переживає не кращі часи. Олена – лідер та капітан «Орбіти». А ще вона «Міс «Орбіта-2016». Вона з першого дня була в лідерах, так і залишилася до завершення конкурсу на першій позиції. Був період, коли близько підібралася Поліна Пасс, але наздогнати і обійти свого капітана Поліні не вдалося... 

Наші вітання запорізькій діагональній! Нагадуємо вона друга фіналістка конкурсу. А третя учасниця фінального голосування визначається цього тижня – у складі «Сєвєродончанки». Заходимо на сторінку ФВУ у соцмережі фейсбук та віддаємо свої «лайки» та «сердечки».