Федерація волейболу України продовжує конкурс красунь за титул найчарівнішої волейболістки Суперліги. На тижні з 21-го листопада по 27-е листопада ми обираємо міс-чарівність сєвєродонецької команди.

У Сєвєродонецьку волейбол любили завжди, у місцевому Палаці спорту свої матчі проводила легендарна луганська "Іскра" і дуже рідко арена тоді не збирала аншлаги. Сьогодні своїх відданих фанатів на трибунах збирають красуні "Сєвєродончанки". Команда останнім часом постійно тримається на вершині турнірної таблиці, у сезоні 2008-2009 р.р. здобула чемпіонський титул і виграла Кубок України. Минулого сезону чемпіонат завершила на третій позиції. У нинішньому чемпіонаті "Сєвєродончанка" тільки шукає свою гру. Поки виступає не надто успішно, але сезон тільки розпочався, у досвідченого тренера Гарія Єгіазарова і його красунь попереду ще багато успішних поєдинків. Про ігрові моменті трішки згодом, а зараз про красу.

Тож обираємо "МІС СЄВЄРОДОНЧАНКА-2016". Правила незмінні - голосуємо на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці: лайк - 1 бал, сердечко - 2 бали. Інші відзнаки до уваги не беруться! Починаємо! https://www.facebook.com/fvu.in.ua/?pnref=lhc