Арену будують в першу чергу під пляжний футбол, але анонсують, що знайдеться тут місце для тренувань і змагань з пляжного волейболу.

У Молодіжному парку Новокадацького району розпочалося будівництво стадіону з пляжних видів спорту. Відбувається воно під патронатом керівництва міста і держави, тому сумнівів у тому, щог побудують якісно і здадуть вчасно, практично, немає. Будуватимуть арену не лише за кошти міста, а й розраховують на допомогу від держави, а це приблизно сума у 3 мільйони гривень. Уже у червні місяці анонсують проведення спортивних змагань, а це може бути і турнір із пляжного волейболу. А наприкінці літа тут пройде Суперфінал чемпіонату України з пляжного футболу.

До речі минулого літа найголовніші змагання з пляжного футболу і пляжного волейболу відбулися в одному місці, з інтервалом у тиждень. Фінали чемпіонату України 2016 року у цих динамічних і видовищних видах спорту приймав Івано-Франківськ. Планується, що у Дніпрі буде побудовано першу мультиспортивну арену для пляжних видів спорту, а потім такий же стадіон введуть в експлуатацію в Івано-Франківську. Ідея створення подібних стадіонів виникла півтора роки тому у президента Федерації футболу України Андрія Павелка. Як бачимо для реалізації задуманого потрібно не надто багато часу.