Найдосвідченіший у складі «Кажанів» Євген Капаєв в коментарі пiсля першого єврокубкового матчу наголосив на тому, що перемогу над «Войводіною» в Кубку ЄКВ (3:1) слід забувати, й готуватися до наступних матчів Суперліги. Треба сказати, що Євген - єдиний, хто в нашій команді вже брав участь в єврокубках.

- Після перемоги над «Войводіною» минуло два дні. Вже зрозумів, що команда зробила в середу?

- Та що там розуміти? Це ж звична справа. Зіграли добре і все. У нас на носі наступні матчі в чемпіонаті України, тому гра з «Войводіною» - вже історія. Це ж минулий поєдинок, який нема що згадувати. Про матч-відповідь у Сербії говоритимемо вже пізніше, коли 19 грудня їхатимемо туди.

- Чи не важко команді проводити по кілька матчів у тиждень?

- Та ні. У нас достатньо гравців на всі позиції: може й один зіграти, й інший. У цьому нема проблеми, всі отримують достатньо ігрового часу.

- Завдяки яким факторам вдалося виграти у «Войводіни»?

- Ми добре подавали подачі й працювали на блоці.

- Першу партію «Кажани» програли й виглядали досить невпевнено. З чим це пов’язано?

- Трохи був мандраж. Без цього не обійтися, бо хлопці перший раз виступають на такому рівні. Добре, що потім заспокоїлися й почали показувати свою гру.

- Коли наступив той момент, починаючи з якого «Кажани» вже остаточно забрали хід гри під своє крило?

- У третій партії ми добре відподавали й швидко завершили. Розуміли, що залишилося налаштуватися на четверту партію. Суперник теж не здавався й навіть вів у рахунку, але ми своє вже не відпустили.

- Угіс Крастіньш говорив, що твій вихід придав команді такий необхідний досвід. З якими словами тебе випускав тренер на майданчик?

- Та нічого не говорив – лише замінити Кісілюка. Не думаю, що треба забивати собі голову й «накручуватися» перед виходом. Я вийшов на паркет у звичному режимі й знав, що мені потрібно зробити – перед матчем ми дивилися відео. Тоді в нас і пройшла передматчева установка.

- Гравці «Кажанів» були приємно здивовані атмосферою в залі та кількістю глядачів. Зал став зайвим тиском, чи навпаки - одним із чинників успіху?

- Партнерам по команді, може, було й важкувато, а я ж грав й у більших зал, з більшою кількістю людей. Звісно, підтримка – це дуже приємно. Дуже добре, що ми не розчарували людей і здобули перемогу.

- Як оціниш шанси команди на вихід у наступний раунд Кубка ЄКВ після домашньої перемоги 3:1?

- Це питання, на яке не можу відповісти – це ж спорт. У кожного завжди є шанс. Можна сказати, що в Сербії все розпочнеться з нуля. Не можна говорити, що ми вже у наступному раунді. 21 грудня налаштовуватимемося лише на перемогу, а вже після матчу побачимо, яким буде результат.

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/32 фіналу Кубку ЄКВ між «Кажанами» та «Войводіною» пройде 21 грудня в місті Нові Сад, що в Сербії.

Варто зазначити, що свої найближчі домашні матчі наш клуб проведе в неділю (16.00) та суботу (14.00) в рамках шостого туру чемпіонату України проти «Юракадемії». Ці зустрічі традиційно прийматиме ПС «Галичина», що на Керченській, 8.