Триває конкурс волейбольної краси. До вашої уваги інтерв’ю «Міс «Сєвєродончанка» Людмили ЛЯПКИ, в якому ми поспілкувалися саме про жіночу красу, практично не торкаючись теми волейболу.

- Звісно, мені дуже приємно було перемогти в такому міні-конкурсі. Дуже добре, що в нашому непростому житті, є такі приємні новини. Конкурувала з Лізою Сулімою, йшли десь нарівні, але в кінцівці мені друзі добре підтримали. Не можу сказати, що слідкувала за конкурсом, але друзі мені розповідали, як розгортається боротьба (сміється).

- Як віднеслися до появи такого конкурсу?

- Якщо чесно, я не раз задавалася питанням, чому у нас такий конкурс ніяк не організують, адже у нас такі команди красиві, такі прекрасні дівчатка. І ось нарешті він з’явився. Тому віднеслася до такої новини позитивно. Слава Богу, комусь до голови прийшла така чудова ідея(посміхається).

- Ви виховуєте дитину, граєте у волейбол, тож графік доволі щільний. Чи є час для себе?

- В будь-якому разі треба приділяти собі час. Дійсно, коли щільний графік, серйозні навантаження, буває не до цього. Але дівчина, жінка повинна доглядати за собою. Вийти мусор викинути теж, вважаю, очі підфарбувати треба (сміється). Жінка завжди повинна бути доглянутою та красивою, незалежно від того, ранній ранок, чи пізній вечір.

- Бувають такі дні, коли йдете до салону краси, чи просто займаєтеся собою, відправляючи хлопців на прогулянку?

- Бувають. Не цілий день, звісно, але кілька годин – цілком можливо. Такі дні трапляються десь раз на місяць.

- Чи є перед грою певний якійсь наведення краси?

- Звісно, на гру йдеш, як на свято. Якось з дитинства повелося, що на грі ти повинна виглядати охайно та красиво. Це, звичайно, не першочергове діло – навести марафет, а гра вже на другому плані. Ні, на першому плані, звісно ж, гра команди, але зовнішній вигляд теж важливо. Ти відчуваєш себе впевненіше, коли ти добре виглядаєш. Глядачі приходять і на волейбол подивитися, і на волейболісток теж (посміхається).

- Хто в «Сєвєродончанці» краще за інших вміє навести красу?

- Раніше я довіряла себе нафарбувати Ользі Балабановій, зараз – добре вміє плести різні косички Аліна Гавриленко. Я й сама можу плести, раніше постійно заплітала дівчаток, робила макіяж – мені ця справа близька, подобається цим займатися.

- Хотілось би стати красунею №1 в українському волейболі?

- Звісно, хотілось би. Завжди хочеться перемагати - і у волейболі, і таких ось конкурсах. Це, як на мене, нормальне бажання людини.

ludmila lyapka