П’ятою фіналісткою всеукраїнського конкурсу волейбольної краси стала Юлія КОЗАЧКОВСЬКА, яка виграла конкурс у вінницькій команді «Білозгар-Медуніверситет».

24-річна нападниця Юлія Козачковська - вихованкою калинівської ДЮСШ «Авангард» Вінницької області. Вихованкою цієї школи являється і відома в Україні волейболістка, граючий тренер вінницького клубу Суперліги Юлія Якушева та ще багато інших волейболісток. Всіх цих чудових спортсменок виховали тренери Лариса Романівна Дуніна та Тамара Іванівна Васяк, яка до речі є матір'ю ще однієї вихованки Калинівскої ДЮСШ, гравця команди «Білозгар-Медуніверситет» Ганни Житовоз. Певний період Юлія провела у луцькій «Волині», але проявити себе в ії «золоті» часи та й в період різкого омолодження цієї команди вона себе так і не зуміла. Повернулася на малу Батьківщину.  Пропозиція від Юлії Якушевої перед стартом минулого сезону була дуже доречної. У команді Вінницького медуніверситету вона стала «залізним» гравцем основного складу, як втім і в цьому сезоні.

Що стосується безпосередньо боротьби за титул красуні №1 у «Білозгарі», то тут все вирішилося на самому фініші. Юлія, що називається, «закосилася» з новачком колективу, вибачте за тавтологію, Ганною Косяк. У фінішному створі було дуже спекотно. У підсумку: 213 проти 194-х.

Таким чином, Юлія Козачковська приєдналася до досвідчених Аліни Степанчук («Хімік»), Олени Козиряцької («Орбіта»), Людмили Ляпки («Сєвєродончанка») та 18-річної Олени Тофан («Галичанка») та згодом посперечається за звання «Міс українського волейболу-2016».

Нагадуємо, що конкурс продовжується. Голосування відбувається на сторінці ФВУ у соціальній мережі «фейсбук». Зараз вибираємо першу красуню у рівненській команді «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ».

kozachkovskaya yulia