Гравець волейбольної збірної України пригадала, які дарунки Святий Миколай приносив їй у дитинстві, і чим тепер він балує її синочка.

- Скажу, що я людина віруюча, можливо не всі свята знаю і правильно їх відзначаю, але до Бога і Його помічників звернутися і сказати спасибі, вважаю справою дуже потрібною. А якщо пригадувати помічників, то перший, хто спадає на думку - Святий Миколай. Фінансовий рівень моєї родини був не на високому рівні, але коли я була маленькою, Святий Миколай про мене ніколи не забував. Він знав, що я просто обожнюю шоколад, тому основними подарунками від нього були шоколадні вироби у різних варіаціях. Я дуже любила чекати і знала, що вранці, засунувши під подушку руку, намацаю щось солоденьке. Хочу подякувати своїм батькам за те, що допомагали Миколайчику підібрати правильний дарунок, розумію, що без них, він не знав би, що подарувати маленькій Іринці. 

- Святий Миколай приходить тільки до слухняних діточок, до вашого сина він цьогоріч завітав?

- У нас дуже слухняний хлопчик, тому без уваги одного з Великих Святих він не залишився. До нього Миколайчик також кожного року приходить 19-го грудня і залишає свою "мітку" під подушкою. Цього року підклав брелок-ліхтарик Бетмена і кіндер-солодощі. Скажу, що ми з чоловіком також із нетерпінням чекаємо цього свята, і як малі діти кожного ранку у цей день перевіряємо таке знайоме з дитинства місце. Ми обов'язково постараємося зберегти цю традицію в нашій родині і хочемо побажати, щоб Миколайчик всім дітям на Землі подарував здоров'я і нехай в цей день у кожного відбудеться, може і не величке, але Диво. Головне вірити у це!