Сьомою фіналісткою, яка посперечається за титул МІС УКРАЇНСЬКОГО ВОЛЕЙБОЛУ-2016 стала чарівна нападаюча чернігівського клубу Ганна Жула.

Сім'ю Ганни Жули без перебльшення можна потихеньку починати називати волейбольною династією. Її тато Володимир Жула потужний нападаючий збірної України, який встиг заробити славу і в національному чемпіонаті, і засвітитися на волейбольному чемпіонаті світу 1998 року, коли збірна України у Японії стала десятою. Нині Володимир Жула - головний тренер чернігівського клубу "Педуніверситет-ШВСМ", а обидві його доньки Ганна і Ольга гравці його команди. Доречі саме ці дві волейболістки і назбирали найбільшу кількість балів у боротьбі за титул найчарівнішої у "Педуніверситеті". Це перший випадок, коли одна із претенденток набрала більшу кількість відзнак, але програла завдяки тому, що за її опонентку "сердечок" уболівальники віддали більше. У підсумку з невеличким відривом перемогла Ганна Жула - 65 балів, яка випередила свою молодшу сестру на два бали. Цього тижня уболівальники голосують за МІС ВОЛИНІ-2016 - останню фіналістку конкурсу волейбольної краси https://www.facebook.com/fvu.in.ua/?pnref=lhc

А фінальний етап відбудеться уже у новому році. Переможницю буде нагороджено під час фіналу Кубка України, який пройде у лютому 2017 року.

ganna gula