У львівських «Кажанів» найкваліфікованіші вболівальники, адже волейбольний вишкіл їм проводять самі володарi Кубку України.

Уже вдруге львівська команда влаштувала практичну зустріч із вболівальниками. Восени «вампіри» грали з дітьми, цього разу – з дорослими фанатами.

Для Ірини Смирнової майстер-клас під керівництвом латвійського тренера – важлива подія.

«Спочатку було страшно, адже у нас любительський рівень, ми так собі пах-пах, а тут професіонали приходять. Спочатку справді страшно було, а потім ми собі подумали, що це буде цікаво», – розповіла Ірина Смирнова.

Після вдосконалення подачі та стійки рук при відбиванні м`яча, команди готові до гри. Для підопічних Угіса Крастіньша це було вже третє тренування за день.

«Ні-ні, ми не втомилися. Нам це тільки в задоволення. Ми вважаємо. Що це наш, так званий, борг перед суспільством: показувати і викликати хороші емоції, та й просто приваблювати людей до нашого виду спорту»,пояснює Крастіньш.

Головний фанат «вампірів» – Максим Дробот добре вивчив особливості гри своєї команди з трибун. Проте можливість спробувати самому ще не випадала.

«Львівські вболівальники вдячні хлопцям, які просто прийшли до аматорів, які просто люблять волейбол, щоб показати якісь тактичні ходи, розділити ігрову практику. Зі свого боку ми прийдемо ще більшим колективом на майданчик, щоб підтримати хлопців», стверджує Дробот.