У Тернополі завершився щорічний турнір пам’яті Сергія Юрія.

Традиційний турнір присвячений ректору ТНЕУ, віце-президенту ФВУ та президенту ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», відбувся вже в п’яте. Цього разу за кубок боролися чотири команди – місцева "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ", "Волинь-Університет-ОДЮСШ" з Луцька, чернігівський "Педуніверситет", а також "Медуніверситет" з Вінниці.

Золоті нагороди здобула луцька "Волинь-Університет-ОДЮСШ". Друге місце залишилося за господарями змагань. Третя сходинка у команди з Вінниці, а четвертими стали чернігівські волейболістки.

– Ми очікували такого результату і передбачали, що змагання будуть нелегкими. Звісно, хотілось би вибороти першість, але друге місце – також добре. Із основного складу нашої команди вибуло 5 осіб через певні обставини, тому потрібно адекватно оцінювати результати турніру. Змагання, присвячені пам’яті Сергія Юрія, – це нагода не лише потренуватись й підтримувати себе у формі, але й добрим словом згадати колишнього ректора ТНЕУ,цитує головного тренера команди "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" Віктора Туркулу сайт "Тернполяни".

galychanka-peduniversitet
peduniversitet
Фото Дмитро Когут