За результатами голосування тренерів та арбітрів оригінальні призи дісталися одному з найкращих бомбардирів «Волинь-Університету-ОДЮСШ» та кандидату до збірної України.

Після завершення фінального поєдинку жіночого Кубка України на урочистій церемонії нагородження сталася цікава подія. І гравці всіх чотирьох учасників «Фіналу чотирьох», і вболівальники, і навіть деякі офіційні особи до останнього перебували в необізнаності того, що для них приготувало керівництво національної федерації. А воно просто вирішило зробити всім невеличкий сюрприз.

Як відомо, минулого сезону, заради недопущення під час голосування на визначення «Міс український волейбол» будь-якого порушення правил fair play, ФВУ запропонувала визначити лауреата виключно наставникам команд. Вони мали право назвати трьох будь-яких гравців, за винятком представниць своїх рідних колективів. І, треба сказати, ті підійшли до вирішення питання напрочуд відповідально та креативно. Цього ж сезону на допомогу тренерам було вирішено відрядити ще й арбітрів. Тож, зрештою, підрахунок їхніх голосів якраз і визначив те, про що вперше для широкого загалу було оголошено під час урочистої церемонії нагородження лауреатів «Фіналу чотирьох» Кубка України. А саме – «Міс український волейбол сезону 2018-2019» стала один із найкращих бомбардирів луцької команди «Волинь-Університет-ОДЮСШ» та кандидат до збірної України Любов Ужва!

lubov uzhva

Оригінальні призи та обов’язкові в таких випадках квіти дещо ошелешена чарівна волейболістка отримала безпосередньо з рук президента Федерації волейболу України Михайла Мельника. Також спеціальний приз знайшов Любов Ужву і в статусі кращої догравальниці кубкового «Фіналу чотирьох». А що ж, якщо Міс – то вже дійсно Міс! З усією повагою до цього почесного титулу.

ukr volley

Не менш враженою, отримуючи призи та вітання, виявилася і тепер уже «Перша віце-міс український волейбол» - капітан запорізької «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ» Олена Грицуняк. Була визначена і «Друга віце-міс український волейбол», однак хто вона і коли саме отримає свою нагороду – поки що збережемо у секреті!

Ну й, нарешті, представник газети «Спорт-Експрес в Україні» змусив сколихнути хвилю позитивних емоцій і в стані южненського «Хіміка». Бо за кілька миттєвостей усі присутні щирими оплесками та оваціями вітали його волейболістку Юлію Бойко, яка отримала свою почесну нагороду як «Волейбольна Міс «Фіналу чотирьох» за версією «Спорт-Експрес в Україні».