Южненський "Хімік" заявився до кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, "Прометей" із Кам’янського – до Кубку Виклику, а запорізька "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" та та львівський "Барком-Кажани" – до Кубка ЄКВ.

26 червня у Люксембурзі українські клуби дізналися своїх суперників.

Отже, у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Хімік" поміряється силами з хорватською командою "Младость". 9-10 жовтня він зіграє в гостях, а 16-17 жовтня проведе матч-відповідь на домашній арені ФСК "Олімп".

champions league khimik

У 1/16 Кубка ЄКВ в суперники чинному чемпіону країни дістався грецький ПАОК. 11-12 грудня львів’яни прийматимуть суперників на своєму майданчику, а 18-19 грудня зіграють в гостях.

cup cev men

На цій же стадії турніру "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" зійдеться з потужним італійським клубом "Монца". 4-5 грудня вона зіграє у Запоріжжі, а 18-19 грудня проведе вирішальний поєдинок на виїзді.

cup cev women

Нарешті, в 1/16 Кубку Виклику "Прометей" натрапив на представника німецького волейболу за рівнем цього турніру – німецький "Дрезднер". Перший матч новачок вітчизняної Суперліги проведе 4-5 грудня в гостях, а 18-19 грудня спробує максимально порадувати власних уболівальників на арені домашнього СК "Прометей".

Нагадаємо, що "Прометей" також виступить в українській Суперлізі. На разі, склад команди поки що не розголошується, але вже відомо, що наставником нового клубу стане екс-тренер тернопільської "Галичанки" та южненського "Хіміку" Андрій Романович.

challenge cup women