Рубрика від нашого інтернет-магазину VU Store. Сьогодні вирішальна гра для нашої національної збірної за вихід з групи на Чемпіонаті Європи. Наш суперник збірна Словенії, яка цілком по силам нашій команді, перемагати треба обов’язково. І завтра ще залишається гра проти збірної Португалії, яку ми точно здолаємо.

Що цікавого, окрім спортивного результату, в останніх двох матчах? Це протистояння двох брендів, двох технічних спонсорів команд - компаній Macron та Mikasa. Обидва наші майбутні суперники грають у формі бренду Mikasa. Виходить так, що ми, як “амбассадори” бренду Macron на ЄвроВолей-2019, можемо вибити бренд Mikasa з турніру. Звичайно це лише в контексті командної форми, бо м'ячі Mikasa - це наше все. Офіційним м'ячем Чемпіонату Європи 2019 є Mikasa MVA200.

Україна виступає у комплекті форми: майка Macron Tungsten + шорти Macron Krypton. Спеціально для команди, компанією Macron було виготовлені кастомні (з унікальним дизайном чи вибором кольору) майки 3-х варіантах кольорів: синя з жовтими вставками, жовта з синіми вставками та чорна з золотими вставками.

Ще одна команда, яка користується послугами Macron, як технічного спонсора, це Греції. Гречанки грають в комплекті форми: футболка Macron Iridium + шорти Macron Osmium. Збірна Греції також має шанси на вихід з групи.

Що стосується команд Словенії та Португалії, то вони грають у кастомних формах, виготовлених спеціально для них в унікальному дизайні, компанією Mikasa. Але одним з комплектів у збірної Португалії є модель форми з загального каталогу Mikasa KOI.


Фото cev.eu