Традиційний турнір з волейболу пам’яті Сергія Юрія, що пройшов у 23-25 серпня у спорткомплексі ТНЕУ, завершився впевненою перемогою команди «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ-1».

Змагання, присвячені ректору ТНЕУ, віце-президенту ФВУ Сергію Юрію відбулися вже вшосте. Упродовж трьох днів на території спортивного комплексу боролись за першість чотири команди – «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ-1» (м. Тернопіль), «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ-2» (м. Тернопіль), «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (м. Луцьк), «Регіна» (м. Рівне).

За словами головного тренера команди «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктора Туркули, результати турніру були не зовсім передбачуваними.

– Ми очікували, що першість здобуде саме «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ-1». Щодо команди  «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ-2», то, думали, що вона займе друге місце. На жаль, гравці не впоралися з хвилюванням, тому віддали перемогу «Волинь-Університет-ОДЮСШ», а самі зайняли третю сходинку. Четверте місце посіла «Регіна» з Рівного. Турнір з волейболу пам’яті Сергія Юрія – це нагода не лише позмагатись за перемогу, але й добрим словом згадати цю відому людину, – поділився Віктор Туркула.

Нагадаємо, минулоріч перше місце за результатами п’ятого турніру посіла луцька «Волинь-ОДЮСШ». На другій сходинці опинилась тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ». Третьою у змаганнях стала команда з Вінниці, а четвертим – чернігівський «Педуніверситет».

ФОТО МАТЧІВ