Догравальника казанського "Зеніту" і збірної Франції Ервін Нгапет, якого заарештували в Бразилії за звинуваченням у сексуальних домаганнях, випущений під заставу.

Про це повідомляє Globo Esporte.

Нагадаємо, що Нгапет на вечірці після завершення клубного чемпіонату світу, ляснув по сідницях 29-річну жінку. За повідомленням прес-служби поліції, волейболіст підтвердив те, що трапилося, але зазначив, що переплутав жінку зі своєю знайомою. Він приніс жінці вибачення, але вони не були прийняті – вона звернулася в поліцію. Нгапет був заарештований і постав перед судом.

На проведеному у вівторок слуханні суддя Фабіана Кардосо Гомес вирішила звільнити Нгапета під заставу в розмірі 50 тисяч бразильських реалів (приблизно 12 тисяч доларів або 11 тисяч євро). Якщо гравець в ході справи буде виправданий, гроші будуть йому повернуті. Якщо його визнають винним, то гроші будуть використані для оплати справи і відшкодування шкоди потерпілій. За словами Діно Міральі – адвоката гравця – Ервін визнав, що скоїв велику дурість.

"У нього будуть лише стандартні обмеження – неможливість контактувати з жертвою і заборони наближатися до неї. Обмежень для його трудової діяльності немає", - сказав Міральі.