Президент СК "Прометей" Володимир Дубинський записав відеозвернення, у якому закликав ФВУ якомога швидше прийняти рішення в ситуації, яка склалася навколо чемпіонату України через епідемію коронавірусу.

Нагадаємо, що Директорат ГО ФВУ тимчасово зупинив проведення турніру в усіх лігах до 3 квітня.

Володимир Михайлович пояснив, що клуби не розуміють, як їм діяти в цей непростий час, платити людям зарплату, тренуватися тощо.

- У "Прометея" є діючі контракти з гравцями - ми нікого не розпускали. Проте вони скоро закінчуються. До того ж у нас троє легіонерів, у яких є певні терміни перебування на території України. Нам потрібно розуміти, як вести свою роботу, починаючи з фінансування і закінчуючи благоустроєм.

Президент СК "Прометей" твердо заявив, що питання відносно розподілення місць у Суперлізі та відповідних їм нагород його зовсім не цікавить. Адже не про таке "золото" мріяв кам’янський клуб. Втім, тут виникає інше проблема – хто буде грати в єврокубках у наступному сезоні?

- Від себе можу сказати: ми переможці регулярного чемпіонату. "Прометей" далеко попереду, і два останні матчі проти "Хіміка" вже не мають жодного турнірного значення. Втім, є питання, хто все-таки буде представляти країну в Лізі чемпіонів? Хоч би як, ми підтримаємо будь-яке рішення ФВУ, - пояснив Володимир Дубинський.

Польща: в жіночій лізі роздали медалі за підсумками регулярки, в чоловічій призерів не буде

Коронавирус остановил волейбол во всём мире

Бундесліга через коронавірус завершила сезон. Чемпіон Німеччини не буде визначений