Тренер-статистик СК "Прометей" Данило Мелюшкин та центральна блокуюча кам’янського клубу Діана Карпець офіційно стали подружжям.

Церемонія реєстрації шлюбу відбулася 11 квітня в Кам’янському. За словами статистика "Прометея", через пандемію коронавірусу та пов’язані з неї обмеження святкування, весілля довелося перенести, а от із розписом у РАГСі тягнути не стали.

– Ми замовили ресторан, придбали весільну сукню, домовилися з фотографом та іншими, але трапилися форс-мажорні обставини, – розповідає Мелюшкин прес-службі СК "Прометей". – Попри це розпис у РАГСі вирішили не скасовувати, а святкування перенести. Ще до того ми тривалий час не могли визначитися з датою нашого одруження. І одного разу Діана прокидається зранку й говорить: мені наснилося, що ми призначили весілля на 27 червня. Але я не хотів так довго чекати, тому запропонував відзначити його після закінчення чемпіонату. Втім, через карантин святкування все-таки довелося перенести на дату, яку вона побачила уві сні.

diana karpets and danylo melushkin

Церемонія відбулася в маленькому залі та без весільної сукні. За словами Данила, дружина сховала від нього своє брання в шафу – побачити його він зможе тільки в день святкування. А от на розпис спортсменка одягла зовсім інший наряд.

– У наступному сезоні Карпець виступатиме вже під новим прізвищем, – зізнався статистик. – На церемонію зі своїми рідними під’їхали Андрій Романович та Марія Александрова, а також брат та мама Діани. Наречена навіть кидала букет: було дуже весело, адже ловити його вишикувалися маленькі дітки. До речі, претенденткою була й Марія Володимирівна (жартує), але квіти впіймала її донька Олександра. Взагалі, все пройшло досить легко та цікаво. Втім, звичайно, не трапилося й без пригоди. Перед виїздом на розпис - їхати потрібно було з лівого на правий берег – ми перевірили все, щоб нічого не забути. Вже на півдорозі Діана згадала, що вдома залишився весільний букет. Поки ми доїхали до місця, де можна розвернутися на мості, поки забрали той букет, пройшло багато часу. Думав, що не встигнемо на реєстрацію шлюбу. Але, на щастя, все закінчилося добре.

diana karpets and danylo melushkindiana karpets

Наречена Діана Карпець дуже переймалася, що через карантин церемонія може не відбутися у зазначений термін:

– Ми довго йшли до цього моменту. І коли почався карантин, я думала, що все пропало. Проте, коли все вийшло, тільки щастя й переповнювало мене. Які ж ще можуть бути емоції у нареченої?!

diana karpets and danylo melushkin

Вітаємо молодят!