Міжнародна федерація волейболу (ФІВБ) через пандемію коронавірусу перенесла всесвітній конгрес організації з 15-17 жовтня 2020 року на 27-29 листопад 2021 року.

Він, як і планувалося раніше, відбудеться на острові Пхукет (Таїланд).

Всесвітній конгрес - вищий керівний орган міжнародної федерація волейболу, який збирає делегатів більш ніж з 200 національних федерацій кожні два роки. На конгресі приймаються стратегічні рішення щодо розвитку волейболу та затверджуються нові цілі. На конгресі 2018 року в мексиканському Канкуні було прийнято кілька важливих змін, в тому числі по маркетинговій роботі, а також схвалено використання нового м'яча Mikasa.

Крім того, засідання адміністративної ради та виконавчого комітету організації, заплановані на 26-28 травня 2020 року, будуть перенесені на кінець літа 2020 року, для того щоб забезпечити особисту участь представників. Конкретні дати цих зустрічей будуть підтверджені пізніше.

На 37-му конгресі пройдуть вибори членів адміністративної ради ФІВБ на чотири роки. Президентські вибори відбудуться тільки в 2024 році, коли закінчиться термін повноважень Арі Граси.