Олімпійський чемпіон, президент НОК України Сергій Бубка провів понад дві години бесіди в режимі онлайн з провідними спортсменами та тренерами.

Серед 200 спортсменів були і українські волейболісти - капітани національних збірних Надія Кодола та Олег Плотницький, ліберо Горден Брова та нападник Ян Єрещенко.


Скріншоти facebook.com/olympicua/

Під час зустрічі видатний спортсмен поділився своїм життєвим та спортивним досвідом, дав цінні поради, відкрив власні секрети та бачення успіху. Обговорення охопило велику кількість корисних та актуальних тем, які цікавили спортсменів та тренерів. Зокрема, це перенесення Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо.

"Ви повинні бути сильними й гідно прийняти те, що вже сталося. Ви повинні рухатися лише вперед. Ви повинні продовжувати підготовку в сьогоднішніх умовах й привести себе на пік форми вже к новим датам проведення Олімпійських ігор – 23 липня-8 серпня 2021 року. Треба приймати нові виклики сьогодення й продовжувати свою роботу", - наголосив Сергій Бубка.

Присутні обговорили питання психологічних аспектів, мотивації та впевненості, подолання поразок та падінь, ролі тренера, людських цінностей, ролі тренерів, соціальної ролі атлета, інтеграція в життя після завершення кар'єри та багато іншого.

"Сила в кожному з нас! Ваш успіх - у ваших руках. Йдіть вперед, не зважаючи ні на які труднощі. Не здавайтесь! Працюйте, вчіться, самовдосконалюйтесь! Ми повинні самі створювати себе, своє життя, свою кар'єру, своє майбутнє. Життя – це боротьба! Продовжуйте цю боротьбу й ви переможете усіх", - додав досвідчений легкоатлет.