Нападниця національної збірної України Анастасія Крайдуба стала новачком кам'янського клубу.

Сезон 2019\20 Анастасія провела у польській команді "Будовляни Лодзь". Діагональна також виступала у російському "Єнісеї" (2018\19), з яким стала срібною призеркою Кубка Росії. А більшу частину спортивної кар'єри нападниця провела у южненському "Хіміку" (2013-2018) та неодноразово піднімалася на п'єдестал у якості чемпіонки країни.

В 2015 році волейболістка допомогла студентській збірній України виграти срібні нагороди Всесвітньої Універсіади у Південній Кореї, а в 2017 – завоювала "бронзу" у Тайбеї. В тому ж році в складі вже національної збірної України Крайдуба стала переможцем Євроліги.

team ukraine

Трансферну новину прокоментував на своїй сторінці у facebook президент кам'янської команди Володимир Дубинський"Анастасія Крайдуба, одна з лідерів збірної України з волейболу, підписала контракт з СК Прометей і наступний сезон 2020/2021 буде виступати за нашу команду! Величезне спасибі насамперед Насті за довіру і всім, хто був причетний до її переходу в СК Прометей! Ми, як і багато команд України та Європи продовжуємо працювати на трансферному ринку і з нетерпінням чекаємо початку сезону! Бережіть себе і дякуємо всім нашим вболівальникам за підтримку! Бережіть себе! Всім здоров'я!"