Український догравальник Євген Кісілюк став новачком словенського клубу "ОК Марібор".

У минулому сезоні словенська команда стала срібним призером національного Кубка. Також відзначимо, що "ОК Марібор" бере участь одразу у трьох турнірах – Кубок Словенії, національний чемпіонат та чемпіонат MEVZA.

Євген Кісілюк неодноразово ставав чемпіоном та призером чемпіонату та Кубку України у складі львівської команди "Барком-Кажани". Українець також виступав у сумському "Хімпромі" та "Кримсоді" з Краноперекопську.

"У цьому сезоні ми будемо сильнішими ще з одним догравальником. Він є капітаном чемпіона України. Євген – якісний гравець, від якого ми очікуємо хороших ігор. Ми усвідомлюємо, що сезон буде довгим та виснажливим, оскільки ми будемо змагатись у національному чемпіонаті, кубкових змаганнях та MEVZI", – цитує головного тренера Себастьяна Шкорча прес-служба словенської команди.

"Сезон буде довгим і виснажливим. Тому ми шукали гравця, який підніме рівень нашої гри. Ми домовились з українським нападником Євгеном Кісілюком, який вперше виїжджає за кордон і прагне проявити себе та наполегливо працювати. Ось чому він вирішив, що наш клуб – хороший вибір для нього. Ми вже з нетерпінням чекаємо його ігор у нашій футболці", – розповідає Матяж Стрдін, виконавчий директор "OK Марібор". 

kisiluk yevhen