Хмельницький "Новатор" програв перехідні матчі за право брати участь в наступному сезоні в чемпіонаті України серед команд Суперліги.

Але президент Федерації волейболу Хмельницької області Іван Терещук розповідає, що у хмельничан ще є шанси продовжити виступати в елітному дивізіоні.

"У перехідних поєдинках "Новатор" поступився з загальним рахунком 3:1 ВСК "МХП-Вінниця". А тому наступний сезон має провести в вищій лізі, – каже Іван Борисович в інтерв’ю сайту ye.ua. – Але в Суперлізі виступає ВК "МХП-Вінниця", а тому невідомо чи захочуть вінничани виступати в найвищому дивізіоні двома командами. Є ймовірність того, що вони відмовляться, і тоді "Новатору" запропонують залишитися в Суперлізі. Однак, чи знайдуть хмельничани фінансові ресурси для того, щоб знову грати в ній, поки відповіді не маю".

Відзначимо, що ВК "Епіцентр-Подоляни" з міста Городок, що в Хмельницькій області, зіграє у Суперлізі України в сезоні 2020-2021. Переможець Першої ліги України сезону 2029-2020 сплатив внесок за участь у Суперлізі. За регламентом чемпіонату України участь команди в елітному дивізіоні можлива за умови сплати внеску у розмірі 80 000 євро.