У казахстанських волейболісток безліч шанувальників по всьому світу.

Жіночий волейбол не поступається чоловічому за рівнем інтересу і напруженням емоцій. Тому і до волейболісток ЗМІ приділяють підвищену увагу, особливо за межами ігрового майданчика. Портал meta-ratings.kz розповідає, як три волейболістки з Казахстану підкорюють соціальні мережі.

Христина Карапетян, 28 років, нападниця збірної Казахстану

Карапетян (в дівоцтві – Коршунова) з 2016 року виступає в Казахстані, а з 2017 року грає за збірну цієї країни. Христина підкорила шанувальників на Азіатських іграх-2018 року.Тоді вболівальники звернули особливу увагу на татуювання у вигляді птаха-фенікс, яка покриває ліву частину тіла спортсменки. Татуювання добре видно під час ігор, тому фотографії спортсменки з майданчика стали вірусними.

У інстаграм @krisik___karapetyan майже 43 тисячі підписників. Дівчина веде досить живий щоденник свого життя: ділиться поглядами на різні теми, показує цілком звичайні фото з життя, а не тільки постановочні знімки з фотостудій. Крім сторінки в інстаграм, Христина розвиває свій канал на платформі Youtube, де, наприклад, показувала записи тренувань і розповіла про відновлення після травми.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SPORT | МОТИВАЦИЯ | КРАСОТА (@krisik___karapetyan)

Тетяна Дем’янова, 23 роки, центральна блокуюча збірної Казахстану

Тетяна Дем’янова швидко @tatarka5 стала успішним iнстаграм-блогером. Ніякого секрету в цьому немає, просто у неї спортивна фігура, а SMM і таргетинг для неї серйозні захоплення, які вона розвиває. Тож, успіх волейболістки в соціальних мережах – це справжня робота над собою і вдосконалення в справі виробництва контенту. Не всі коментатори в соціальних мережах поділяють захоплення Тетяни, хтось навіть радить їй грати, а не викладати знімки в мережу. На це вона різко відповідає, що життя спортсменів та волейболісток, зокрема, це не тільки м’ячі. Зараз у неї 152 тисяч підписників, а заробіток через інстаграм – основа її доходу.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tatyana Demyanova (@tatarka5)

Сабіна Алтинбекова, 23 роки, нападниця італійського клубу "Волалто Казерта" і збірної Казахстану

Алтинбекова @altynbekova_20 – реальна зірка не тільки соціальних мереж і публікацій в ЗМІ. В її аккаунті в інстаграм трохи менше 1 млн підписників, а за останні 4 роки казахстанська волейболістка пограла в Японії, ОАЕ, а зараз виступає в Італії.

Команда "Волалто Казерта", представляючи гравця в соціальних мережах, написала, що Алтинбекова – найкрасивіша волейболістка світу. У 2014 році на юніорському чемпіонаті Азії з волейболу про зовнішність Алтинбекової писали провідні світові ЗМІ. Тоді на її сторінку в інстаграм підписалося понад 300 тисяч користувачів. Цю популярність ЗМІ в Європі і Азії пояснювали тим, що дівчина виділялася на тлі інших гравців високим ростом, довгими ногами і рисами обличчя, які нагадували персонажів з японського аніме. Так дівчина прославилася, а незабаром переїхала грати в Японію.

У дитинстві Сабіна часто пропонували стати моделлю, але вона обрала волейбол, про що, за її словами, ніколи не шкодувала. Тепер вона підкорює шанувальників в Італії, а в рідному Казахстані за її кар’єрою стежать невідривно.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sabina Altynbekova | S20 🦋 (@altynbekova_20)