Час робити ставки на хокей ЧС 2021. Отримайте щедрі бонуси для примноження капіталу з мінімальними ставками. Яскрава подія 2021 року буде прибутковою.

Хокей ЧС 2021: результати та прогнози

6 червня завершилася найочікуваніша подія спорту – Чемпіонат світу, хокей чс 2021. Портал демонструє коефіцієнти, прогнози, варіативність ставок різних букмекерських контор. Усього було зіграно 64 матчі. Збірна Канади отримала перемогу вже в 27-й раз.

У фінальному поєдинку збірна Канади зустрілася з гравцями з Фінляндії, але їм вдалося отримати перемогу над суперниками. Спортивні події відбувалися у Швейцарії, хоча не відразу обрали господиню чемпіонату в світі. У переліку претендентів було декілька країн.

Чемпіонат світу з хокею пройшов за класичною схемою – дві групи по 8 команд у кожній. У плей-офф увійшли чотири найкращі команди, які обрали топовими у турнірній таблиці.

Фаворити події

У групі «А», до якої входили канадці-переможці, фаворитів було декілька. Безперечно виділяли професіоналізм гравців з Канади. Також у трійку найкращих гравців входила Швеція та Чехія. Більшість букмекерів встановлювали високу ймовірність перемоги канадців. Передбачалося, що Білорусь та Великобританія будуть між собою боротися за найкращі місця за кількістю балів.

У групі «В» фаворитами вважали збірні наступних країн: Росія, Швейцарія, Фінляндія та США. Тобто суперники фіналу спочатку знаходилися у різних групах. Американцям вдалося отримати бронзові медалі. На рахунку Канади це 27 перемога у Чемпіонаті світу, тому їх перемога була досить прогнозованою.

Переваги ставок на Чемпіонат світу з хокею:

   • спрощений моніторинг та статистики по командам;
   • велика кількість аналітичних оглядів, на які ви можете орієнтуватися при створенні ставки;
   • яскраві фаворити та аутсайдери;
   • більшість букмекерських контор пропонують ставки у прематчах та лайві, оскільки подія вважається вагомою в історії спорту;
   • вигідні коефіцієнти;
   • зрозумілий формат ігор. Якщо ви обираєте цю спортивну дисципліну для створення ставок, можете легко зрозуміти алгоритм формування виграшної таблиці;
   • можливість знайти найкращі бк з мінімальною маржею.

Результати ЧС 2021

Канадці обійшли фінляндців у фіналі. Запекла боротьба в черговий раз завершилася перемогою Канади. За третє місце боролися американці та німці. Переможці канадці при виході з групи отримали найбільшу кількість балів - 17.При виході з групи з результатом 18 балів перше місце посіли американці.

Історія чемпіонатів світу з цього виду спорту нараховує вже близько 100 турнірів. Серед переможців наступних років лідером були росіяни, які 27 разів перемогами. Канадці були на другому місці, але тепер на рахунку цих двох команд – по 27 виграшів.