Букмекерські контори України пропонують зробити ставки на підсумки чоловічого чемпіонату Італії з волейболу цього сезону. Хто фаворит чемпіонських перегонів? Аналізуємо оцінки аналітиків у цій статті.

«Перуджа» поза конкуренцією

Регулярний сезон італійської чоловічої волейбольної ліги знаходиться на екваторі. У поточному розіграші чемпіонату видно очевидного лідера – «Перуджа», у якого за підсумками 15-ти зіграних матчів 41 бал із вражаючими показниками (13 перемог і лише дві поразки).

Букмекерські контори України також звертають увагу на густину команд у зоні плей-офф, яка в італійському чемпіонаті складається з перших восьми команд. Лідера у турнірній таблиці переслідують «Модена» (33 очки), а третю позицію зараз ділять одразу два клуби – «Лубе Чивітанова» та Трентіно» (по 31 балу).

Що кажуть експерти?

За оцінками, які виставили букмекерські контори України, «Перуджа» стане переможцем італійського чемпіонату цього сезону. Ставки на підсумковий тріумф цієї команди з урахуванням матчів плей-офф приймаються з коефіцієнтом 2,16, що становить приблизно 46%.

Серед команд, які можуть скласти конкуренцію головному фавориту, експерти виділяють два клуби. Другий у рейтингу йде «Модена», чиї шанси на успіх котируються в 3,80 (26%), а замикає ТОП-3 рейтингу «Лубе Чивітанова» з коефіцієнтом 4,15 (24%).

Зазначимо, що у фіналі минулого сезону італійського чемпіонату «Перуджа» програла «Чивітанові» у фінальній серії з рахунком 1:3.

При цьому остання очна зустріч суперників у чемпіонаті завершилася переконливою перемогою «Перуджі», якій посприяв Олег Плотницький. У звітному матчі українець став третім за результативністю гравцем.

Перспективи «Перуджі» у Лізі чемпіонів

Окрім успішних виступів в італійській Суперлізі, «Перуджа» продуктивно грає на європейській арені. На груповій стадії Ліги чемпіонів представник Ітелії провів три матчі в квартеті E, по черзі перемігши
«Трентіно», «Фенербахче» та «Канни» з рахунком 3:0 за партіями.

У зв'язку з цим букмекерські контори також розглядають «Перуджу» як одного з головних кандидатів на перемогу в Лізі чемпіонів, де італійський колектив посідає третє місце у загальному
заліку претендентів на титул.