Сучасні букмекерські контори в інтернеті пропонують гравцям величезний набір ставок на різні види спорту, включаючи волейбол. У цьому матеріалі представлені поради та опис основних правил, що дозволяють вибрати надійний результат для прогнозу на волейбольний матч.

Які букмекери України беруть ставки на волейбол?

Сьогодні найкращі букмекерські контори України працюють на основі одержаних ліцензій. Це означає, що повнолітнім користувачам доступні законні компанії, робота яких регулюється
спеціальною комісією.

Той факт, що волейбол не входить до списку найпопулярніших видів спорту, не заважає букмекерським сервісам пропонувати велику кількість подій та результатів цієї категорії. Кожен сервіс, який приймає ставки на спорт, сьогодні оснащений волейбольним розділом у лінії, де і транслюються матчі цього виду спорту.

Нагадаємо, що з 1964 року волейбол став невід'ємною частиною Олімпійських ігор, а заснування міжнародної федерації волейболу відбулося у 1947 році. Сьогодні в Європі, окрім національних чемпіонатів, регулярно проводяться міжнародні турніри серед клубів, а також першість національних збірних.

Які ставки на волейбол пропонують букмекери?

Букмекерські контори в інтернеті намагаються догодити клієнтам. Для цього вони пропонують гравцям широкий набір ставок на кожен матч. Це поширюється і волейбольні події. Тому, аналізуючи волейбольний матч, гравець може вибрати одну з таких ставок:

     • Перемога у матчі – найпростіший результат, який зобов'язує клієнта БК дати правильний прогноз на те, яка команда здобуде підсумкову перемогу з будь-яким рахунком за партіями.
     • Рахунок за партіями – ця ставка служить для прогнозу з точним рахунком за партіями. Таким чином, потрібно вибрати один із шести варіантів: 3:0, 3:1, 3:2 або 0:3, 1:3, 2:3.
     • Фори – ставки на фори у волейболі бувають двох видів: фора на партії та на очки. У першому випадку в облік береться різниць у рахунку за сетами, а в другому за загальною кількістю очок, які набрали команди.
     • Тотал – цей вид прогнозу теж поширюється на партії та окуляри, кількість яких потрібно спрогнозувати. Граючи ставку на тотал, користувач вибирає умову "менше" або "більше" тієї цифри, яку заявляє букмекер.

Крім того, спеціалізовані букмекерські контори пропонують клієнтам ставки на статистику волейбольних подій, а також довгострокові парі на підсумки престижних турнірів.