Кілька днів тому у складі казахстанської команди "Куаниш" українська нападниця Карина Денисова стала переможницею клубного чемпіонату Азії.

Крім того, волейболістка увійшла до символічною збірної турніру та була визнана кращою догравальницею чемпіонату. У своєму інстаграмі українка написала емоційне звернення до своїх колег, тренера та вболівальників.

"Ось і добіг кінця черговий сезон. Що хочу сказати, підбиваючи підсумки, що цей сезон мені запам'ятається на довго вже точно! Виходить, що це мій найнасиченіший сезон з медалей. На початку бронзові призери кубка Казахстану та особиста нагорода "Найкращий гравець". Потім бронзові призери чемпіонату Казахстану, ну і звичайно ж найсолодша і довгоочікувана перемога це – ЧЕМПІОНИ клубного чемпіонату Азії та найкращий нападник клубного чемпіонату Азії!

+3 медалі та +2 особисті нагороди в скарбничку!

В історії клубу "Куаниш" це вперше! Вперше клуб потрапив на чемпіонат Азії та одразу ж завоював золоті медалі! Так приємно писати історію. І так, це чемпіонство забезпечує нам вихід на один із найпрестижніших турнірів – це клубний чемпіонат Світу!

Я хочу подякувати всьому тренерському штабу і вам дівчата! У нас були і непорозуміння, і розбіжності, і сварки, але в найвідповідальніші й потрібні моменти ми відкладали всі свої амбіції і ставали одним цілим – КОМАНДОЮ! Це і дало нам право стояти на п'єдесталі та відчувати гордість за себе та один за одного! Адже прибери одну з нас із цього колективу, можливо, і не було б такого результату. Дівчата, я всім вам дуже вдячна за цей сезон і горда за кожну з вас! Впевнена ми з вами ще обов'язково десь зустрінемося, адже Земля кругла!

Звичайно ж, хочу окремо подякувати нашому головному тренеру – Дарко Добрескову. Мені, за мою не дуже ще велику кар'єру, пощастило працювати з різними тренерами, з різних країн. Але ви, тренере, здивували мені найбільше. Я вдячна долі, що вона дала мені таку можливість познайомитися і попрацювати під вашим керівництвом. Я підкреслила для себе ще раз те, що знала, але й так само навчилася чогось нового у Вас! Дякуємо Вам величезне за вашу виконану роботу та величезну працю, без Вас не було б таких результатів.

Також хочу сказати величезне спасибі вболівальникам волейбольного клубу "Куаниш"! Ви круті! Ви справді сьомий гравець на майданчику. Вашу шалену підтримку та енергетику ми відчували на кожному матчі. Дякуємо Вам, що, не дивлячись на результат матчу, ви завжди підтримували нас!"

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Karina Denysova (@karinka__5)