Починаючи з 21 жовтня, надалі фактично кожного уїк-енду на арені СОК «Лаяр-Палац» у Хирові (та паралельно, якщо знадобиться, в деяких інших містах) проходитимуть матчі одразу п’ятьох чемпіонатів України у трьох лігах – вищій (чоловіча та жіноча), першій (чоловіча та жіноча) і другій (чоловіча).

У той час, як новостворена Професіональна волейбольна ліга України вже на повну «розкочегарила» ігри у чемпіонатах чоловічої Суперліги-Будінвест та жіночої Суперліги-Дмарт, аж ніяк не бажали відставати й майстри у нижчих волейбольних дивізіонах. І хоча у період військового часу організувати для них повноцінні змагання, із дотримкою всіх необхідних норм безпеки, було справою досить складною, керівництво ГО ФВУ доклало для цього максимум зусиль. І таки віднайшло можливість, нарешті, «запустити» мотор життєдіяльності в усіх п’яти вищезгаданих чемпіонатах. Благо, колективів, які віднайшли засоби для стабільної участі в них, виявилося достатньо. Тож – стартуємо!

І, до речі, не просто стартуємо, але й беремося забезпечити прямі трансляції майже всіх поєдинків! Передивлятися їх можна буде на офіційному You-tube каналі ГО ФВУ за цим посиланням.

Ну, а всі подробиці щодо учасників кожного турніру, склади команд та календарі матчів в усіх лігах можна дізнатися на офіційному сайті ГО ФВУ за цим посиланням.

Отже, запрошуємо всіх численних шанувальників нашого прекрасного виду спорту, що називається, на повну повернутися до вітчизняного волейбольного життя! Адже у нинішньому – екстремально-напруженому – сезоні воно все одно принесе нам багато нового й цікавого!

Ну й, наостанок, наводимо календар стартових матчів у сезоні 2022-2023:

ПЕРША ЛІГА (жінки). «Лаяр-Палас» (Хирів)

21 жовтня (п’ятниця)

12:00 «Рись-ДЮСШ» - ДВК «Полісянка»

14:00 «Енергетик» - ОДЮСШ «Волинський край»

22 жовтня (субота)

11:00 «Збірна Полтавської області-Панянка ВК «Решетилівка» - «Енергетик»

13:00 «Новатор» - «Рись-ДЮСШ»

23 жовтня (неділя)

11:00 ДВК «Полісянка» - «Новатор»

13:00 ОДЮСШ «Волинський край» - «Збірна Полтавської області-Панянка ВК «Решетилівка»

 

ПЕРША ЛІГА (жінки). СК «Колос» (Снятин)

21 жовтня (п’ятниця)

18:00 ДЮСШ «Авангард» - «Олімпія-ДЮСШ №2»

22 жовтня (субота)

11:00 ВК «Воллейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ» - ДЮСШ «Авангард»

23 жовтня (неділя)

12:00 «Олімпія-ДЮСШ №2» - ВК «Воллейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ»