Серед популярних спортивних розваг поруч із футболом, баскетболом і боксом постає волейбол. За кількістю глядачів гра поступається своїм «партнерам», але все-таки знайшла своє місце в ТОПі відомих розваг. Це один із небагатьох олімпійських видів спорту, де відомо не тільки точний рік заснування, але й ім'я винахідника.

Засновником волейболу як виду спорту вважається Вільям Дж. Морган — звичайний учитель фізкультури (США). На одному зі своїх уроків ще в далекому 1895 році він запропонував своїм учням пограти в одну гру. Вона полягала в перекиданні через сітку баскетбольної камери. Ця гра дістала назву «Мінтонет». Через декілька років був розроблений перший волейбольний м՚яч, а ще через 20 років виникли національні федерації Болгарії, СРСР, США, Японії.

Волейбол як вид спорту почав розвиватися досить швидко. Динамічність, простота екіпірування та інвентарю стали фундаментом популярності розваги. Незважаючи на те, що принцип грального процесу згодом еволюціонував, основні засади все-таки збереглися з перших років існування. Сьогодні волейбол об'єднує понад 200 національних федерацій.

Ставки на волейбол: як їх робити

Волейбол привертає увагу поціновувачів своєю динамікою та яскравими пристрастями на майданчику. Подібний інтерес не залишився без уваги з боку букмекерських компаній, які пропонують широку лінійку подій у прематчі та Live-форматі.

GGBET — інтуїтивно зрозуміла та зручна платформа для ставок на всі основні кіберспортивні події у світі, включаючи волейбол. На порталі можна швидко зробити ставку на улюблену команду в будь-який час. Серед головних переваг букмекера — надійне та швидке виведення коштів, підтримання різних платіжних сервісів і високофункціональна мобільна версія сайту.

Ставки на волейбол загалом майже аналогічні ставкам на інші командні види спорту з м'ячем, хоча є і нюанси. Так, у волейболі можна ставити наздоганянням із коефіцієнтом від 2.40. У волейболі розрізняють такі види ставок:

       ● на результат;
       ● з форою;
       ● на тотал;
       ● на волейбольний рахунок;
       ● на баланс;
       ● статистичні ставки;
       ● лотерейний рахунок/нерахунок;
       ● довгострокові ставки.

Так, наприклад, на gg.bet/uk-ua/volleyball можна зробити ставку на перемогу в Лізі націй, на чемпіонаті світу чи в якомусь із національних чемпіонатів окремих країн. Такі ставки приймають задовго до того, як стане відомим результат турніру.

Слава на сцені

Сьогодні волейбол є грою світового масштабу. Особливу популярність розвага має в США, Китаї, Бразилії, Німеччині та Росії. Волейбол — командна гра, у якій дві спортивні команди змагаються між собою на спеціальному майданчику, розділеному сіткою. Першочергове завдання команд — не дати м'ячу, що перекидається через сітку, торкнутися своєї частини майданчика. Діє сувора заборона — торкатися м'яча більше ніж три рази поспіль.

Як правило, у професійному волейболі команди чоловіків і жінок грають окремо. У волейболу є свої національні федерації. Крім того, він має найбільшу кількість національних ліг серед усіх видів спорту, що не може не подобатися любителям ставок на спорт. Це завжди дає можливість знайти матч із вигідними коефіцієнтами.

Серед професійних гравців волейболу варто відзначити найкращих:

       1. Регла Торес — триразова олімпійська чемпіонка з Куби, найкращий гравець минулого століття за версією світової федерації з волейболу.

       2. Карч Кірай — найкращий гравець серед чоловіків ХХ століття та єдиний у світі, хто взяв олімпійське золото як у класичній грі, так і в пляжному волейболі.

       3. Сергій Тетюхін — російський спортсмен, чемпіон Олімпійських ігор 2012 року, призер трьох інших Олімпіад, має безліч інших нагород і звань.

       4. Ана Ібіс Фернандес — завойовниця Олімпійського золота на Іграх у Барселоні, двократна переможниця золотих трофеїв на Чемпіонаті світу, двічі володарка кубка світу, триразова володарка золота на Олімпіаді в Сіднеї, у 2004 році виграла олімпійську бронзу.

       5. Ллойл Болл — американський волейболіст, який є єдиним гравцем збірної США, що брав участь у чотирьох Олімпійських змаганнях.

Розпочни свій день зі ставок на GG.BET

Робити ставки на спорт із GG.BET просто та легко. Для цього необхідно зареєструватися на офіційному сайті платформи та зробити перший депозит. Компанія пропонує безліч доступних способів поповнення грального балансу. Після цього необхідно перейти до розділу «Спорт» та обрати дисципліну «Волейбол». У цьому віконці міститься перелік доступних змагань, на які є можливість зробити ставку. Обравши бажану гру, перед вами відкриється список можливих видів ставок для конкретного матчу та пропоновані коефіцієнти для кожного окремого вибору. Перед тим як зробити ставку, радимо ознайомитися з повною інформацією щодо майбутньої гри та оцінити свої шанси.