Рябуха був наставником колективу з 2019 року. Це був його перший досвід на посаді головного тренера.

“Дякуємо Вам, пане Костянтине, за ваш талант, майстерність, цілеспрямованість, настанови і підтримку. Ми провели неймовірні 4 роки разом! Бажаємо Вам доброї слави, великих успіхів і результатів”, - йдеться у повідомленні пресслужби клубу.

“П’ять років – як один день, промайнули надто швидко. Вінниця – вже особливе для мене місто, яке стало по-справжньому рідним. Не забуду час який провів тут і згадуючи останні п’ять сезонів - переповнюють внутрішні емоції, вони різні, але щирі і відверті. Я приїхав сюди гравцем і по збігу обставин отримав несподіваний шанс спробувати себе у ролі головного тренера. Любов до гри, бачення її зі сторони і напевно родинні гени неодноразово підштовхували до думки спробувати себе у цьому амплуа, і все несподівано матеріалізувалось. Безмежна вдячність хлопцям, які тоді мене підтримали (пам’ятаю кожного) і керівництву клубу, яке не побоялося піти на такий рішучий крок.

Це були нервові 4 сезони на посаді головного тренера і в той же момент незабутні. Я керував трьома різними командами, які мали різний рівень комплектації, але перед кожною прагнули створити максимальні завдання і ми працювали радіючи перемогам, і разом приймаючи гіркоту невдач. Хоча ми і не виграли мільйон чемпіонатів, але за ці роки ми пройшли гідний шлях усі разом. Про нас говорили, з нами рахувались, нас поважали і навіть побоювались. За цей період багато гравців залишали нашу команду, нажаль, але це були набагато серйозніші клуби з кращими можливостями від нас. Можемо пишатись і цим.

Ми зробили велику справу, але тепер настав час змін. Надзвичайно вдячний Всім своїм гравцям з ким довелося працювати за увесь період моєї роботи! Ви на завжди в моєму серці! Обійняв! Я не казатиму вам «Прощайте!», лише «До зустрічі на волейбольних полях!», - написав на своїй сторінці у фейсбук тепер вже екс-наставник “МХП”.

vc mhp vinnitsa

Нагадаємо, що в сезоні 2022-2023 волейболісти “МХП-Вінниця” посіли п’яту сходинку Суперліги-Будінвест.

Зараз відомо, що Рябуха став “ідеологом проєкту Академії “Епіцентр-Подоляни”. Саме таке йдеться у заяві клубу.

Відзначимо, що у якості гравця Костянтин Рябуха виступав у харківському “Локомотиві” та “Локо-Експресс”, казахстанському “ТНК-Казхром”, румунському “Тріколор Плоєшті” та естонській “Сааремі”. З 2018 року Рябуха виступав у тростянецькій команді “МХП-Вінниця”.