Cкандал у чемпіонаті Греції.

Волейбольний матч Кубка грецької ліги між “Олімпіакосом” та “Панатинаїкосом” було перервано за рахунку 1:0 (25:19, 10:18) на користь господарів майданчика через заворушення поряд з ареною, внаслідок яких поліцією було затримано 424 особи. 

Як повідомляє protothema.gr, понад 150 людей під час матчу вийшли з арени “Меліна Меркурі” та атакували співробітників правоохоронних органів камінням, корабельними сигнальними ракетами, саморобними запальними пристроями та іншими предметами. Після конфлікту фанати повернулися до трибун.

Внаслідок нападу постраждав співробітник поліції. Він був госпіталізований з пошкодженням стегнової артерії та сильною кровотечею. У лікарні у нього сталася зупинка серця і він протягом 10 хвилин перебував у стані клінічної смерті, проте лікарям вдалося відновити його серцебиття. Наразі поліцейський перебуває у критичному стані.

Хмара сльозогінного газу, застосованого проти фанатів, згодом проникла на стадіон. У задимленому приміщенні кілька людей відчули погано і були госпіталізовані. Волейболісти покинули майданчик та вже не продовжили зустріч.

Грецька поліція випустила зі стадіону жінок та дітей, залишивши всередині чоловіків. Правоохоронні органи затримували всіх, хто підозрювався у причетності до нападу, а також тих, хто намагався прорватися через оточення та залишити стадіон. До шостої години ранку за місцевим часом було затримано та доставлено до в'язниці 424 особи.