Головний тренер національної збірної України Угіс Крастіньш прокоментував групу суперників по відбору на Олімпійські ігри-2024.

“Група дуже сильна. Чого варті одні Бразилія та Італія – це медалісти останнього чемпіонату світу. Зараз Куба також прогресує. З Іраном ми грали та перегравали, але то була товариська гра, так само було з Чехією та Катаром. З Німеччиною давно не грали – здається, востаннє шість років тому в кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року.

Група сильна, а слабких там і немає. Якщо першочергово брати, то я краще б обрав Китай, щоб команда-господар була слабшою за Бразилію. Але це відбір на Олімпіаду. Це означає, що ми маємо максимально битися в кожній грі, перемагати і підвищуватися у світовому рейтингу для того, щоб мати ще якийсь відступний варіант.

Аби відібратися на Олімпіаду, там без морально-вольових неможливо. З цим проблем не буде, бо ми зараз готові дуже боротися за Україну. Це 100 відсотків. Ми зробимо по максимуму все, що від нас залежить, аби добитися максимального результату”, – цитує наставника Суспільне Спорт.