У польської "Ресовії" з'явився новий головний тренер.

Керівництво клубу з Жешува після чотирьох поспіль поразок на старті чемпіонату Польщі відправило у відставку головного тренера Анджея Коваля. В цілому він працював з командою в дев'яти сезонах (2010/11, 2011-2019).

Новим наставником команди став 50-річний румунський тренер Георге Крецу, який в сезоні 2017/18 тренував російський клуб "Бєлогорьє", але був відправлений у відставку після поразки в півфіналі Кубка Росії від кемеровського "Кузбасу" (0:3) в домашньому "Фіналі чотирьох". При цьому в чемпіонаті Росії білгородська команда при Крецу виграла 10 з 11 матчів. З 2014 року Крецу очолює збірну Естонії.

Відзначимо, що "Ресовія" - один з учасників клубного чемпіонату світу, який з 26 листопада по 2 грудня відбудеться в Польщі. Команда Крецу зіграє в групі з італійським "Трентіно", бразильським "Крузейро" та іранським "Ердеканом".

У складі "Ресовії" виступають нинішні і колишні гравці збірної Польщі Даміан Шульц, Матеуш Міка, Марчін Мозджонек, Рафал Бушек, Бартоломей Леманський, Якуб Ярош, а також француз Тібо Руссар і гравці збірної США Девід Сміт і Кавіка Шоджі. Проте, команда займає 13-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Польщі, програвши чотири матчі поспіль - "Заверце" (2:3), "Варшаві" (1:3), "Катовіце" (0:3) і "Щецін" (0:3).

resovia
"Ресовія" \ фото facebook.com/assecoresovia.sa