Головний тренер польської "Варшави" Андреа Анастазі отримав серйозне покарання від дисциплінарного комітету польської ліги за свою поведінку матчі 15-го туру чемпіонату країни з "Заверце" (0:3).

Тоді наставник "Варшави" протягом усього матчу оскаржував суддівські рішення та дозволяв собі образливі висловлювання на адресу арбітра Петра Сковронського. Також Анастазі вступив в словесний конфлікт з догравальником "Заверце" Петром Орчиком, якого також образив вульгарними фразами.

Після матчу польська волейбольна громада визнала поведінку італійського фахівця хамською. Він двічі приносив вибачення і каявся у скоєному, але рішення дисциплінарного комітету польської ліги все одно виявилося жорстким: дискваліфікація на 4 матчі умовно (приплюсується до нового покарання в разі порушень в найближчі 9 місяців) і штраф в 15 тисяч польських злотих (3,2 тисяч євро).

"Варшава" займає 5-е місце в поточному чемпіонаті Польщі, вигравши 9 з 16 матчів. У грудні клуб продовжив контракт з Анастазі до кінця сезону 2021/22.