Тренер однієї з молодіжних команд вдарив свого гравця по обличчю перед камерами.

Скандальна ситуація сталася під час фінального матчу юніорського чемпіонату в Ченстохові. “Норвід” протистояв “АЗС Ченстохова”. Наставник “Норводу” Пйотр Лебіода за рахунку 7:7 вивів з майданчика одного зі своїх гравців. І під час розмови на лавці зробив йому словесне зауваження, а потім... вдарив його по обличчю. І все це на очах інших гравців і камер. Усю ситуацію дивіться на відео нижче (час 28:40 від початку трансляції).

Клуб “Норвід” виступив з офіційною заявою: “У зв'язку з ситуацією, яка сталася під час фінального турніру юніорського чемпіонату Сілезії, рада клубу вжила заходів для її детального роз'яснення. Рада клубу також вирішила відсторонити тренера від керівництва командою до закінчення процедури розслідування”, – йдеться у заяві.

Ситуацію також помітили організатори турніру. Сілезька волейбольна асоціація передала справу до відділу дисципліни, який розслідує ситуацію та скоро винесе вирок тренеру. “У зв'язку з подіями, що відбулися під час фінального турніру Чемпіонату Сілезії серед юніорів, що проходив у Ченстохові, Правління Сілезької волейбольної асоціації заявляє, що рішуче засуджує будь-які прояви агресії”, – повідомили в асоціації.

Як пишуть польські ЗМІ, це вже не перший скандал за участю Пйотра Лебіоди. Тренер, працюючи в “Gwardia Warszawa”, напав на президента клубу в готелі. Справа дійшла до суду.