Український догравальник Ян Єрещенко в наступному сезоні буде виступати в російській команді "Єнісей".

Минулий сезон Єрещенко почав в турецькому клубі "Архаві", проте в лютому повернувся в російський чемпіонат, замінивши в уфимському "Уралі" італійця Олега Антонова. В 11 матчах за уфімців Ян набрав 70 очок, показавши 41% реалізації атак.

Також по ходу кар'єри 29-річний гравець виступав в харківському "Локомотиві" (2007 - 2015), "Газпром-Югрі" з Сургута (2015/16) і "Бєлогорьє" (2016 - 2018), з яким завоював Кубок ЄКВ.

"Єнісей" посів 12-е місце в чемпіонаті Росії 2018/19.

Відзначимо, що в системі красноярського клубу "Єнісей" також існує жіноча команда. В ній вже чотири сезони поспіль виступає зв’язуюча збірної України Олександра Перетятько. Нещодавно волейболістка продовжила контракт з російським клубом.

yan yereshchenko

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

🔥 Соскучились по трансферам? А у нас для вас горячая новость! ⚡ 29-летний украинский доигровщик Ян Ерещенко в следующем сезоне будет выступать за "Енисей". 📜 По ходу карьеры Ян играл за харьковский "Локомотив" (2007 - 2015), "Газпром-Югру" из Сургута (2015/16) и "Белогорье" (2016-2018). В прошлом сезоне в составе белгородской команды Ерещенко стал вторым по результативности игроком и помог завоевать кубок ЕКВ. В минувшем сезоне выступал за турецкий "Архави", а затем вернулся в российскую Суперлигу и вторую часть сезона защищал цвета уфимского "Урала". . . . #Красноярск#Енисей#волейбол#Россия#спорт#игра#Krsk#Krasnoyarsk#Russia#boys#boy#volleyball#like#live#like4like#instagram#instagood#inst#sport#games#enisey#vcenisey#трансферы

Допис, поширений Волейбольный клуб "Енисей" (@vcenisey)