Французький догравальник Ервін Нгапет продовжить виступ в Росії.

"Я буду грати за "Зеніт" ще один сезон. Я щасливий залишитися в цьому великому клубі з багатою історією. Для мене дуже важливо залишитися в команді, тому що я приїхав до Казані, щоб виграти Лігу чемпіонів. Сподіваюся, ми досягнемо цієї мети в наступному сезоні. У нас відмінна команда з хорошою атмосферою. Зараз протягом місяця будемо готуватися до «Фіналу шести» і докладемо всіх зусиль, щоб здобути перемогу в чемпіонаті Росії", - сказав Нгапет в інтерв'ю прес-службі клубу.

29-річний волейболіст поповнив склад казанського клубу перед сезоном 2018/19. Разом з "Зенітом" він завоював два Кубки Росії, став срібним призером Ліги чемпіонів-2019 і чемпіонату Росії-2019. У нинішньому сезоні казанці не вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів, зайняли 3-е місце на клубному чемпіонаті світу і займають 2-е місце в регулярному чемпіонаті країни.

Раніше з'являлася інформація, що в поверненні Нгапета зацікавлена італійська "Модена", де він провів чотири сезони (2014-2018) до переходу в "Зеніт-Казань". Також по ходу кар'єри він виступав за "Тур" (2008-2011), "Кунео" (2011-2013) і "Кузбас" (2013).