16-19 травня у цьому місті відбудуться матчі 2-го туру у вищій лізі серед чоловіків.

Не встигли ще спортсмени поділитися всіма емоційними враженнями після стартового туру у чоловічій «вишці» Студентської ліги, як уже на черзі нове випробування. Цього разу всі вісім команд-учасниць збере Рівне. Варто відзначити, що оргкомітет турніру виявляє завидну креативність та серйозність підходу до справи, адже планується навіть відеотрансляція ігор!

Ну, а поки нагадаємо склад учасників змагань і познайомимо шанувальників волейболу з календарем ігор...

stud ligastud liga

Варто зауважити, що у стартовому турі найкраще виявили себе волейболісти із Кам’янець-Подільського та Вінниці, які здобули по три перемоги. На п’яти їм насідає команду ХНУ, яка, до речі, поступилася тому ж ВК НУХТ лише на тай-брейку. Тож їхні очні протистояння з колективом КПНУ, які відбудуться 18 і 19 травня, обіцяють стати не лише прикрасою усього туру, але й, цілком ймовірно, призведуть до змін у трійці лідерів. Тим більше, нема сумнівів, на домашній арені максимального результату намагатимуться досягти спортсмени НУВГП, які після стартового туру мають в активі лише одну перемогу...

Отже, усіх небайдуших до волейболу рівненчан та гостей міста запрошуємо 16-19 травня на трибуни спорткорпусу Національного університету водного господарства та природокористування.