Місцева команда намагатиметься взяти в рідних стінах максимум очок.

Перший із двох вирішальних турів для провідного квартету чоловічої першої ліги відбудеться у Нікополі, де волейбол справді у великій пошані. Тут по всьому місту завчасно з’явилися відповідні афіші, тож можна не сумніватися, що на трибунах КЗ ДЮСШ №1 ніде буде яблоку впасти...

Але ж чи зуміє ВК «Нікополь» порадувати своїх шанувальників трьома перемогами? Взагалі, виступ команди у регулярному чемпіонаті можна назвати цілком успішним, адже і гру вона демонструвала досить змістовну, і результатів добивалася позитивних. Натомість не може не насторожувати поразка в останньому турі від «ХДВУФК №1-Локомотив» - 2:3 (25:19, 25:23, 13:25, 21:25, 12:15). Щоправда, на той момент підопічних граючого тренера Андрія Муравчикова цілком задовольняли якраз дві виграні партії, тоді як харків’янам будь-що була необхідна загальна перемога. Та все ж нікопольці запульнули камінець сумнівів у город своїх спроможностей боротися за чемпіонський титул...

Тим більше, з іншого боку, молоді «залізничники» під керівництвом тренерського дуету Юрій Столяренко – Анатолій Янущик однозначно не збираються зупинятися на самій лише участі у «Фіналі чотирьох». Амбіцій та самолюбства їм не позичати, тож що очікувати від них у Нікополі – можна лише здогадуватися.

Об’єктивно дещо слабкішими спеціалістами вважаються двох інших претендентів на комплекти нагород. Проте на першому етапі турніру у своїй групі ВК «Данківці» та СК «Прибилів» були однозначно найсильнішими. Взагалі ж перший із них являє собою досить цікавий симбіоз молоді й досвіду, тож граючому тренеру Ігору Хавруняку, так би мовити, є на кого спертися у кульмінаційні моменти. А оскільки вирішальний тур «Данківці» проводитимуть у рідному Хотині, то солідний очковий запас після поєдинків у Нікополі їм конче необхідний. Тому ось вам і третя загадка!

Ну й, нарешті, четверта загадка – ще один молодіжно-досвідчений колектив із селища Прибилів. Граючий тренер Костянтин Лисейко зумів об’єднати його виконавців амбітною спільною метою, тож путівка до «Фіналу чотирьох» аж ніяк не стала несподіванкою. Проте, чи ж спроможний СК «Прибилів» на більше?

afisha